Tusen Procent

Det handlar om digital skyltning
Startsida / Vänta i en kvart efter din vaccination

Vänta i en kvart efter din vaccination

Miljontals människor vaccineras mot covid. I Sverige sker det i idrottshallar, Folkets Hus, vårdcentraler och på andra platser. Metoden är effektiv och snabb. Alla som vaccinerats ska sätta sig och vänta i en kvart för att säkerställa att man inte drabbas av någon hastig biverkning.

Här sitter dom på stolar och bara väntar. Varför inte ta chansen att informera och inspirera dessa människor att föra budskap vidare?

Genom att använda sig av digitala skyltar kan du uppnå flera effekter. En effekt kan vara att du ger den vaccinerade personen en känsla av att ha bidragit till något bra. Du kan också delge aktuell statistik kring vaccinationer, smittspridning och annat som kan bli till samtalsämnen runt middagsbordet, i fikarummet och på arbetsplatsen och som grädde på moset kan du dessutom undanröja risken för falska rykten.

Skyltarna kan placeras på lätt flyttbara ställningar med hjul eller fästas på golvstativ. Det blir flexibelt och praktiskt. Och när alla vaccinationer är klara, så kan skyltarna tjänstgöra på andra platser istället.