Tusen Procent

Det handlar om digital skyltning
Startsida / Skyltar som räknar och styr

Skyltar som räknar och styr

Det är pandemi, vi lever under restriktioner och begränsningar och digitala skyltar kan vara till stor hjälp. Tänk dig en galleria, en större butik eller någon annan plats där ett begränsat antal personer får vistas och det kan vara svårt att räkna dem…

Man placerar skärmar i entréerna och förser dem sk IR-sensorer. Sensorerna känner av om någon passerar. Det gör att ett räkneverk kan hålla ordning på antal personer som går ut och in. Skärmarna kan automatiskt informera om hur många personer som finns inne eller hur många platser som finns kvar.

De här sensorerna kan också känna av fler saker, allt från vädret utanför (om det regnar så kommer det automatiskt upp reklam för paraplyer till exempel), utgöra brandlarm som känner av rök, och skyltarna kan dessutom användas för att sprida budskap till besökarna så som till exempel visa utrymningsvägar och liknande. Som en extra säkerhetsinformation….

Det är en billig och dessutom effektiv och smart investering för att lösa en krånglig situation. Och möjligheterna…. de är hur stora som helst.