Tusen Procent

Det handlar om digital skyltning
Startsida / Få kontakt med en säljare från en digital skärm, direkt i mobilen

Få kontakt med en säljare från en digital skärm, direkt i mobilen

Tänk dig en kundsupport som du kan nå direkt via en digital skärm som står i tex ett skyltfönster, i en galleria eller kanske en digital gatupratare på stan.

På skärmen ser du en film eller en bild med ett erbjudande, låt oss säga att det handlar om att byta leverantör av el… Du ser en kort film. Du scannar så en QR-kod och slussas via din telefon genast till en kundsupport där du direkt kan ha ett videosamtal med en rådgivare.

Den som äger skylten kan byta budskap närsomhelst så att det bara visas när säljaren är på plats… Det blir en dialog och regelrätt kommunikation på ett sätt som inte annars är möjligt om man inte har fysisk kontakt.

Det blir ett nytt sätt att utöva kundservice och nytt arbetssätt för våra kundtjänster. Jag tycker att det är spännande att tänka sig den här typen av kontakt och dialog. En stor fördel är ju att du får kontakt med den potentiella kunden just i det ögonblick som hon själv intresserar sig för ditt erbjudande. Timingen blir med andra ord perfekt. Ja… det kan nog funka…