Tusen Procent

Det handlar om digital skyltning
Startsida / En digital receptionist på campingen i sommar?

En digital receptionist på campingen i sommar?

Det är sommar och semestertiderna drar igång. Vi ser det på husbilarna som börjar röra sig på vägarna och på campingplatser som sakta fylls. Nu blir det högtryck inte bara vädermässigt utan förhoppningsvis även för turistnäringen.

Har du tänkt på vilken bra hjälp du kan få av en digital skylt om du driver till exempel en campingplats? Skylten kan ta emot och informera gästerna om det mesta som de behöver veta. På så sätt kan du minimera köandet och korta ner tiderna för information. Sätt en skylt utanför receptionen och en inne vid disken så har du garanterat effektiviserat incheckning och service.

Dessutom ger skylten möjlighet att informera om aktiviteter och erbjudanden som anläggningen har. Meddelandena byts automatiskt om du schemalägger dom, eller omedelbart om du får en bra idé som du vill förmedla bums.

Så varför inte ”anställa en digital receptionist” på anläggningen i sommar, det kostar från 20 kronor om dagen. Eftersom den jobbar dygnet runt så blir det faktiskt inte mer än en krona i timmen.